Hi ha una terrassa al Prat de Llobregat que és de les més animades del municipi. És la del Cèntric Gastro i es converteix cada dia en el punt de trobada d’amics, parelles, famílies i amants del bon menjar.
Ells defineixen la seva cuina com a casual, amb una base molt centrada en el receptari tradicional, el producte de proximitat del Baix Llobregat i amb un producte estrella, el pollastre Pota Blava, autòcton del Prat.
Un plat que la seva xef, la Susana Aragón cuina d’una forma excel·lent. Segons la cuinera, el secret de les seves especialitats està en el mercat que té al seu abast, el parc agrari del Baix Llobregat, que ella considera com l’horta del Cèntric Gastro.
La filosofia d’aquest restaurant es basa en la consciència ecològica, justícia social i de gènere. Els mou una profunda preocupació per la sostenibilitat futura del planeta i perquè totes les persones que formen part de l’equip se sentin part de la seva família.
Els proveïdors, una peça clau
Per això tenen una relació molt estreta a diari amb els seus proveïdors, bona part d’ells, petits productors als que mimen i valoren com una joia preuada. A més dels pollastres de Pota Blava, que només es troben al Baix Llobregat, d’ells surten els tomàquets que donaran lloc al millor gaspatxo o les carxofes típiques de la zona.
L’oferta de la seva carta és variada: tapes amb platillo de vermut, arrossos i fideuà, com la de botifarra eco i daus de carbassó, plats amb producte del Prat, tipus aubergínia escalivada chutney de tomàquet, crema d’alfàbrega i formatge d’ovella, i propostes vegetarianes i sense gluten. I us conviden a maridar-ho amb una bona tria de vins, cerveses, caves i còctels.