Un plat d´arròs per sorprendre
Ingredients per a la recepta (4 persones)
- 500 grams d’arròs bomba de Riet Vell
- 2 botifarres de Cal Vivet
- 1 pebrot verd
- 1 ceba
- 2 potes de pop
- 1,8-2 l de brou de peix
- Safrà o colorant
- Sal (amb compte)
Elaboració de la recepta
- El primer que farem serà treure la pell de la botifarra i treure tota la carn.
- Tirem a la paella el pebrot verd i la ceba a foc lent. Posem una mica de sal aquí però aneu amb compte, el brou de peix, la botifarra i el pop afegiran gairebé tota la sal que necessiti l’arròs.
- 15 minuts després afegim la botifarra a trossets. Daurem uns minuts.
- Afegim l’arròs i ofeguem.
- Cobrim amb el brou de peix (afegim safrà o colorant per donar-li color) i deixem cuinar uns 20 minuts. Els primers minuts a foc fort i la resta a foc lent. Quan quedin uns 3 minuts afegim el pop a trossos i acabar de cuinar l’arròs. Si podem acabar-la en el forn millor que millor, si no, no passa res.
- Deixem reposar uns minuts i llest.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Roser Nou Brut de Cava Ventura Soler, un cava de color groc palla brillant, amb pàl·lids reflexes verdosos. Bombolla molt fina i persistent, que forma un bonic rosari. Aroma amb delicades notes especiades. Gust equilibrat, molt suau i alegre.
Recepta extreta de: http://recetasdecocina.elmundo.es/2017/09/paella-pulpo-butifarra.html