Com sempre, volem posar ènfasi al fet de consumir productes de temporada o proximitat, i per això volem posar a la vostra disposició un llistat d’aliments de tardor que no poden faltar a la teva cuina. Consumint aquest tipus de productes ens assegurem que aquests ens arriben en el moment òptim de maduració, a part de comportar-nos de manera més sostenible en termes de transport o cuidar la nostra economia.
Els aliments típics de tardor es preparen pel fred, augmentant les defenses i omplint el cos d’antioxidants per a depurar l’organisme. A l’octubre, arriben als mercats verdures i fruites de colors càlids , amb tons ataronjats, vermells i marrons. Els colors de les fruites i verdures és clau per a saber què ens aporten i, en aquest cas, els aliments de la tardor ens donen vitalitat i ens preparen per al fred omplint-nos de defenses i antioxidants.
Aquí et deixem el llistat d’aliments que necessitaràs aquesta temporada:
- Carbassa
- Taronja
- Aranja
- Moniato
- Magrana
- Fruits vermells
- Poma
- Tomàquet
- Pebrot vermell
- Remolatxa
- Raïm
- Bolets i xampinyons
- Pera
- Patata
- Ceba
- Castanyes
- Figues