Frittata de porros i formatge d'ovella madurat

Frittata de porros i formatge d’ovella madurat

Perfecte per sopar

Avui fem frittata de porros i formatge d’ovella madurat de Betara! Una recepta perfecta per sopar que acompanyarem amb un vi negre Trepat Novell del Celler Carles Andreu! Salut!

 

Ingredients per a la recepta

  • 6 ous
  • 4 porros
  • 1 ceba
  • 150 g de formatge d’ovella madurat de Betara
  • 200 ml Creme Fraiche o crema fresca
  • 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
  • Julivert al gust
  • Sal i pebre a gust

 

Elaboració de la recepta

  1. Començarem picant i pelant la ceba. Després netegem els porros i els tallem a rodanxes fines. En una paella afegim l’oli i saltegem les hortalisses durant 10 minuts.
  2. Ratllem el formatge, però no massa fi. Reservem.
  3. En un bol batem els ous, afegim la crema fraiche, la sal i el pebre i empolvorem julivert fresc picat. Preescalfem el forn a 180 graus.
  4. En un motlle que pugui anar a forn, tirem la barreja d’ous i crema, afegim les hortalisses ofegades, i finalment el formatge ratllat. Posem al forn durant 20 minuts o fins que la superfície es vegi inflada i daurada.
  5. Servim calenta o temperada.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi negre Trepat Novell del Celler Carles Andreu, un vi jove, fresc, directe i llaminer, amb el punt de verdor que caracteritza el vi novell. Combina elegantment les aromes de gerds, maduixes i taronges amb les notes varietals de clau, canyella i pebre.

Font: Directo al Paladar