Frittata de porros i formatge d’ovella madurat
Perfecte per sopar
Avui fem frittata de porros i formatge d’ovella madurat de Betara! Una recepta perfecta per sopar que acompanyarem amb un vi negre Trepat Novell del Celler Carles Andreu! Salut!
Ingredients per a la recepta
- 6 ous
- 4 porros
- 1 ceba
- 150 g de formatge d’ovella madurat de Betara
- 200 ml Creme Fraiche o crema fresca
- 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
- Julivert al gust
- Sal i pebre a gust
Elaboració de la recepta
- Començarem picant i pelant la ceba. Després netegem els porros i els tallem a rodanxes fines. En una paella afegim l’oli i saltegem les hortalisses durant 10 minuts.
- Ratllem el formatge, però no massa fi. Reservem.
- En un bol batem els ous, afegim la crema fraiche, la sal i el pebre i empolvorem julivert fresc picat. Preescalfem el forn a 180 graus.
- En un motlle que pugui anar a forn, tirem la barreja d’ous i crema, afegim les hortalisses ofegades, i finalment el formatge ratllat. Posem al forn durant 20 minuts o fins que la superfície es vegi inflada i daurada.
- Servim calenta o temperada.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi negre Trepat Novell del Celler Carles Andreu, un vi jove, fresc, directe i llaminer, amb el punt de verdor que caracteritza el vi novell. Combina elegantment les aromes de gerds, maduixes i taronges amb les notes varietals de clau, canyella i pebre.
Font: Directo al Paladar