Els dies 5, 6 i 7 d’octubtre Fira ÀPAT arriba a la seva 5a edició consolidant-se com la fira dels aliments catalans de proximitat.

Tres dies on, tant professionals com particulars, es donen cita per gaudir dels productes que s’elaboren al nostre territori a través d’exposicions, activitats, xerrades i showcookings de la mà de reconeguts xefs i experts. L’espectacular cúpula del centre comercial Las Arenas de Barcelona serà de nou l’escenari on el protagonisme serà el producte agroalimentari català de qualitat. Com cada any, una bona pila dels nostres productors gourmet hi participaran.

 

Productors gourmet

 

Sobre Fira Àpat

L’obrejctiu principal de Fira ÀPAT és impulsar els productres catalans. Per fer-ho posa en un mateix espai un gran ventall de productes agroalimentaris de proximitat elaborats al nostre territori especialment per a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals. A més, cada edició ha obert més camins i vies per mostrar la qualitat dels nostres aliments, com activitats de tot tipus, showcookings amb xefs i xerrades amb professionals del sector.

Podeu consultar totes les activitats en aquest enllaç.