Són unes postres econòmiques i molt fàcils de preparar. Les pomes més adequades per a rostir són les reinetes, si bé, hi ha gent que també les fa amb les fuji o les gala. Això dependrà del gust de cada un.
Ingredients per a 4 persones:
– 4 pomes
– 2 branquetes de canyella
– 1 cullerada de sucre bru (si les vols menys calòriques, sempre pots substituir el sucre per estèvia o afegir algun edulcorant natural com la mel.
– uns 20 g de mantega
Preparació:
Preescalfem el forn a uns 180 graus.
Mentre s’escalfa, rentem les pomes i les desossem, utilitzant un ganivet o un descoratjador, sempre amb cura de no travessar tota la base.
– El buit resultant s’emplena d’una mescla feta amb el sucre i la mantega.
– Introduïm la branca de canyella.
Abans d’introduir en el forn, reguem les pomes amb una miqueta d’aigua per a evitar que es cremin.
– Rostir-les durant uns 45 minuts.