Torrons Fèlix és una petita empresa familiar que cada temporada fa una producció limitada dels seus torrons, aconseguint una elaboració totalment artesanal, sense conservants i additius. Les seves especialitats són els d’Autor i Clàssics, Selecció de dolços i Xocolata.
A més, creuen que l’emoció continguda en cada bocí de torró s’hauria d’experimentar al paladar (i al cor) més enllà de les festes de Nadal, durant tot l’any. Per això, treballen durant els 365 dies creant receptes especialment pensades per cada estació, moment i instant.
Com especialitat, tenen el Torró d’Agramunt, el qual està format per dos fulls prims, embolcallades entre cremoses notes de mel i avellanes cruixents que destapen una marea de felicitat. A les tendes o en línia el pots trobar per 11 o 14 euros depenent dels grams.
A més, també disposen de torró clàssic durs, tou, coco amb xocolata, praliné de xocolata, crema de bombo amb avellanes, crocant de pinyons, crocant de músic, guirlatxe d’ametlles, entre altres productes.
Quin és el teu torró preferit? El Gourmet Català té un gran dilema amb aquesta pregunta!
Si vols saber més sobre la botiga o si vols saber més sobre els productes, no dubtis en consultar el seu perfil i la seva pàgina web.
Si vols llegir més notícies, fes clic en aquest enllaç.