http://newpotatoboxes.co.uk/uncategorized/rowlinson-timber-expands-its-operations-to-the-south-east/ S’ha celebrat a la Diputació de Lleida, la quarta edició del Premi Internacional a la millor poma Golden. Els guanyadors són els productors de la Cooperativa Miralcamp Fruits.
La dolçor i la fermesa, dos qualitats de la poma Golden guanyadora.
http://flooring.jamescaine.com/laminate/ Per presentar el guanyador del Premi, s’ha organitzat un acte amb els vicepresidents Jordi Latorre i Ferran Accensi al capdavant juntament amb el diputat Ramon Cónsola. L’esdeveniment es va dur a terme el passat dilluns rosso incontri fano a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida. Durant la celebració es va donar a conèixer el guanyador de la millor poma Golden, la Cooperativa de Miralcamp.
Miralcamp es situa en el bell mig del Pla d’Urgell amb una història de quasi 40 anys. Des de la seu naixement l’objectiu és conservar i comercialitzar les pomes dels seus socis.
En representació de la cooperativa guanyadora, Gerard Balp, s’ha mostrat satisfet pel premi. Inclòs ha demanat que se segueixi potenciant la producció i el consum de la fruita que es produeix a les terres de Lleida.
Rosa Altisent, gestora adjunta de l’Àrea de Producció Vegetal i gestora d’Innovació de l’IRTA, ha explicat els criteris que s’han tingut en compte per valorar les pomes participants al concurs. Severnyy S’ha tingut en compte la dolçor, acidesa, fermesa o suculència.
Un premi que neix en 2017 i cada edició rep més participants
Enguany, els nombre de participant ha crescut considerablement, fet que anima a l’organització a continuar endavant amb el projecte.
El Premi Internacional a la millor poma Golden es va crear fa quatre anys per l’organització Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).
Així doncs, el premi s’organitza des de l’any 2017 amb la finalitat de reconèixer i estimular la labor realitzada pels productors i centrals hortofructícoles per proporcionar al consumidor fruita d’alta qualitat sensorial.