Benvolguts/des gourmets catalans, avui us portem el Goianésia menú setmanal deliciós del 1 al 5 de juny.
Donem la benvinguda al juny i, com cada setmana, us oferim una proposta de http://wendykeithdesigns.co.uk/WordPress 5 plats de dinars i sopars de dilluns a divendres. Sempre procurem que es compleixi una dieta sana i equilibrada. Per tant, veureu plats amb pocs greixos i que aportin valors nutritius alts i bons. Però, no patiu, són plats fàcils de fer que no us portaran molt de temps de preparació. A més, cada plat té la seva variant que es pot adaptar al gust de cadascú de vosaltres i podeu donar-li el toc personal que desitgeu. 😊 Bon gourmet!
Menú setmanal deliciós de l’1 al 5 de juny
Dilluns 1 de juny
L’hora de dinar
- El Paraíso Croquetes de pernil dolç.
- San Carlos de Bariloche Canelons de pollastre al més pur estil italià. Per començar amb força la setmana i omplir-te d’energia.
- Galetes amb estèvia
Per sopar
- Tartaletes d’albergínia, formatge feta de kumatos i tapenade. El més recomanable per menjar a la nit és evitar excessos de greixos i fer quelcom lleugeret per poder dormir.
- Gelat de plàtan i galeta de xocolata de pedra en cava.
Dimarts 2 de juny
L’hora de dinar
- Sopa de peix i gambes. Entrant suau que servirà de coixí per encetar el dimarts amb bon gust.
- Botifarra amb seques. Comencem a depurar el menjar del cap de setmana amb àpats sans i bons.
- Torrija de brioix en sopa de torro amb gelat de canyella. El colofó de les postres completa un dinar espectacular per quedar-te ben tip.
Per sopar
- Pollastre amb salsa crema de cafè.
- Pastís de formatge amb xocolata negra. Tanca el dia de la millor manera.
Dimecres 3 de juny
L’hora de dinar
- Cruixent de salmó. Un plat únic que t’enamorarà per l’estòmac
- Vedella amb salsa de ceps.
- Pastís tradicional de Sant Jordi. Tradició i bon gust en un sol tast.
Per sopar
- Crema de carbassó. El caldo que et salvarà la nit.
- Pannacotta de iogurt, mel i magrana. Una mica de dolç per tancar l’equador de la setmana.
Dijous 4 de juny
L’hora de dinar
- Nyoquis amb bolets.
- Paella amb marisc. El dijous és el dia de l’arròs, per això, us presentem un bon plat de paella
- Pastís tradicional de Sant Jordi.
Per sopar
- Coca d’escalivada. Sa, bo i sense greixos. Què més vols?
- Pastís de xocolata i cafè sense forn.
Divendres 5 de juny
L’hora de dinar
- Borratges en salsa. Els entrants que t’encantaran i estan molt bons.
- Faves ofegades amb botifarra negre. Plat contundent i calòric per a preparar el cap de setmana.
- Crema catalana amb carquinyoli. El dolç que triomfa a totes les taules.
Per tancar el menú setmanal deliciós
- A la vostra lliure elecció. Bon cap de setmana i bon profit!
Això ens ha quedat gourmet, oi?
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!