muria-nasco

L’empresa Mel Muria (www.mielmuria.com) ha col·laborat en el projecte “L’educació pot canviar la història” de la fundació de la república africana de Ghana NASCO Feeding Minds.NASCO Feeding Minds es dedica a crear oportunitats per a les generacions més joves de Ghana, proporcionant-educació digital a través d’eines i coneixements que els permetran desenvolupar el seu talent i accedir a la informació necessària per crear oportunitats i decidir el seu futur.

El projecte “L’educació pot canviar la història” compta amb 5 aules establertes a Ghana on més de 12 escoles tenen accés, ha proporcionat més de 11.000 formacions a estudiants en 6 anys i ha creat una cooperativa de mel que ja ajuda a 24 famílies a garantir els ingressos per a l’educació dels seus fills.Mel Muria, apicultors des de 1810, ha col·laborat amb el projecte cedint eines i vestits d’apicultor per les dones de Ghana, ja que allà són elles les que s’encarreguen de tenir cura les bresques per generar ingressos i, així, poder garantir l’educació dels més petits.Els dimarts són especials per NASCO Feeding Minds. A Ghana no importa la data en la qual vas néixer, sinó el dia de la setmana en què ho vas fer. Ousman Umar, fundador de l’ONG, sap poques coses de la seva infància, fins i tot desconeix la seva edat. El que sí que sap és que va néixer un dimarts.Mel Muria també col·labora en el dimarts Solidari de Ousman, dimarts que ve, 19 de febrer, a les 19:30 hores, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (C /. Rosselló, 515, Barcelona).

nasco-muria

 

 Una nit solidària amb actuacions, sortejos i moltes sorpreses

L’acte comptarà amb la presència de Ousman Umar i amb un mestre de cerimònies excepcional: Bruno Oro. La festa estarà amenitzada per Delafé, que punxarà el seu millor selecció de música, i pel músic Carlos Cros. El mag Pau Borrell posarà la resta de la màgia.Durant l’esdeveniment es sortejarà una Brompton tunejada pel mateix Ousman, unes botes de futbol Puma de Luis Suárez, un portàtil HP, una impressora i una impressora portàtil HP Sprocket, 1 Magnum Gran Coronas i un Magnum Milmanda de Torres, un lot de productes de Mel Muria i dos tractaments d’Aire de Rusc de Bee-Winner. Tots els beneficis es destinaran a NASCO Feeding Minds.

COMPRA D’ENTRADES

DONATIUS I SORTEIG SOLIDARI