lactium-vic

L’onzena edició de Lactium, la mostra de formatges catalans, tindrà lloc al Parc Jaume Balmes de Vic els propers 11 i 12 de maig de 2019.

Lactium, és el mercat de formatges més gran de Catalunya, on s’hi poden trobar més de 200 formatges i 40 formatgeries artesanes d’arreu del país, que ofereixen degustacions i venda al tall dels seus formatges. A l’espai expositiu, també es comptarà amb la presència d’artesans i productes agroalimentaris relacionats amb el formatge, que formen part de l’espai Amics del Formatge.  Entre els expositors trobareu els nostres productors gourmet Formatgeria Mas Rovira, Tros de Sort i Can Bech.

Un programa d’activitats per a tots els públics que combina propostes familiars amb activitats formatgeres.

A l’Aula del Formatge Bonpreu-Esclat, els apassionats d’aquest producte podran descobrir i aprendre les singularitats i valors dels formatges catalans, artesans i autèntics.

Al TXISCorner, l’espai més polivalent, obert i dinàmic de Lactium, s’hi programen concerts, espectacles familiars i presentacions de projectes singulars i innovadors del sector.

lactium-2019

Un any més, es farà el Concurs Lactium: formatges artesans de Catalunya, una de les cites de referència a Catalunya, amb un prestigiós jurat que atorgarà el Premi Millor Formatge Català LACTIUM 2019.

Per tercer any, dissabte a la nit, Lactium es transforma en el Rock & Txis, on la música en directe i la degustació de tapes elaborades amb formatges, converteixen el Parc Jaume Balmes i Lactium en una autèntica festa del formatge.

Es comptarà també amb una nova edició de la Mostra de Bestiar Viu, amb una exposició de races autòctones d’animals lleters de la mà de l’agrupació de ramaders i formatgers Llet de Cabres Catalanes.

El Parc Jaume Balmes, un dels parcs històrics del centre de la ciutat, acollirà aquesta nova edició de Lactium. Un  marc agradable i orgànic, en perfecte harmonia amb els valors de qualitat que vol transmetre aquesta Mostra.


Horaris:

  • Dissabte de 10’00h a 22’00h
  • Diumenge de 10’00h a 20’00h

 

Tipus d’entrada:

  • Entrada Gratuïta