GAUDEIX AMB LA FILOSOFIA DE BROTS DE VI

Brots de Vi va ser fundat en 2013 i té un aforament interior per a 20 comensals i exterior per a 20 comensals més. Neix de la il·lusió de transmetre i comunicar el treball, l’esforç i el dia a dia de l’agricultura i la ramaderia portada a la taula.

El valor d’aquesta feina que tantes persones, al llarg de vinyes i generacions gaudeixen i pateixen perquè d’altres puguin veure’s i menjar-se’n el resultat.

Aquest restaurant és un bonic racó amb una encantadora terrassa i que es situa en el barri vell de Girona. A més, és el resultat d’una reforma acurada, realitzada per Ailor Nous Espais, que també ha buscat mantenir l’essència dels materials nobles, pedra, assot i ferro.

D’aquesta manera crea un espai on gaudir de moments per compartir amb amics i família o senzillament per gaudir d’una copa de vi o un àpat, un moment, un espai, un silenci….

 

La seva cuina és mediterrània i alguna de les seves especialitats són les torrades, les amanides i les carns. A més, amb un punt molt a favor, en la seva extensa carta trobaràs plats per a vegetarians i vegans.

 

Brots de vi, Girona

Brots de vi, Girona

Amb poc maquillatge a la cuina, el seu principal objectiu és fer arribar a la taula de forma senzilla, natural i menys alterada possible els seus plats.

La seva filosofia és buscar la qualitat en el menjar, el respecte i el valor dels productes que porten a la taula. Treballen amb productes ecològics: pa, cereals, llegums, lactis i ous; verdures de Km. 0 i les carns provenen d’animals de camp.

 

En Brots de vi també trobaràs vins que tenen història, tradició, amor, passió… Et portaran a la taula, va venir per a aprendre, va venir per a gaudir i vi per a emocionar-se.