image002

La Denominació d’Origen Catalunya estrena , In Vino Veritasl’entrega més eròtica de Vinòmics, signada pel tàndem artístic Raule i Roger Ibañez. Sota el clàssic títol, els autors ens transporten a les llegendes històriques i mitològiques amb una historieta carregada d’erotisme, sensualitat, traïcions i amb l’acompanyament del vi en tot moment.

Raule i Roger són els autors d’aquest Vinòmic. Amb una llarga trajectòria conjunta, en la qual es destaca la seva darrera obra, Jazz Maynard, una saga de gènere negre ambientada al Raval de Barcelona de la que ja s’han publicat 4 volums. També han creat Hole’n’VirginAmores muertos i Cabos Sueltos.

Una entrega sens dubte un pèl diferent i interessant respecte les anteriors, en les quals veurem com es compaginarà l’erotisme més il·lustratiu amb el vi, que els autors intentaran aconseguir amb l’ajuda de la imaginació dels lectors, que aquests tinguin la sensació i sobretot experimentin de forma gràfica les seves ganes de tastar els vins de les terres catalanes.

Com a tàndem es complementen molt bé, la part creativa del guió l’aporta Raule, que ja ha col·laborat amb altres dibuixants de renom com Gabor, Juan Luis Landa o Josep Mª Martín Saurí. Mentre que l’expressió artística del dibuix és obra de Roger Ibañez, un dibuixant amb estil propi que ha publicat les seves historietes a revistes com Otaku, Penthouse Comix i Amaníaco.

Després de l’èxit de la primera temporada de Vinòmicsla DO Catalunya continua apostant pel còmic, una disciplina artística poc utilitzada pel sector vitivinícola de Catalunya, com a vehicle per a difondre la cultura del vi mitjançant l’entreteniment. La propera historieta arribarà a la  web de la DO Catalunya el dijous 21 de setembre, i estarà signada per Andrés Palomino i Àlex S. Roca.