gastromercat app

Innovació i eficiència

Els productors i restauradors ja disposen d’una nova eina que els facilitarà el contacte amb els productes de proximitat. Amb el nom de “Gastromercat”, la seva principal funció serà digitalitzar tot el procés de compra dels productes, fent-ho més senzill i eficaç per a l’usuari. Per a la seva creació, han treballat de la mà L’Associació d’Empresaris, Productors de Venda de Proximitat i La Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica.

L’objectiu principal, asseguren que és: “posar al dia i modernitzar les relacions entre els productors i restauradors, que fins ara només han interactuat de forma tradicional”

Obre noves vies de contacte

L’aplicació està desenvolupada per Maitai Group, està a l’abast de tots els productors i restauradors de tota Catalunya, amb l’objectiu de en un futur estiguin presents també les botigues especialitzades en producte de proximitat. L’aplicació també tindrà un espai on els usuaris podran afegir els seus productes i productors, en un apartat de “Favorits” i interactuar entre ells.

L’aplicació compta amb un conjunt de productors i restauradors que treballen amb els productes geolocalitzats amb un llistat i un mapa per poder consultar-lo des de el teu dispositiu mòbil. L’App incorpora filtres per poder trobar més fàcilment els productes, amb imatges i descripcions de cada un d’ells.