Barcelona ja compte amb uns quants establiments lliures de productes d’origen animal. A continuació ús deixarem una llista de 5 establiments Vegans a Barcelona.

A Barcelona cada cop més hi ha més gent que es passa d’una alimentació equilibrada (menjant tota mena d’aliments) a una alimentació vegana. A conseqüència d’aquesta opció de vida, cada cop més hi ha més establiments vegetarians, que la majoria d’aquest ofereixen plats per a vegans (sense cap producte d’origen animal, ni carns, ni peix, ni ous, ni llet, ni mel). Cada cop són més les persones que opten per aquesta opció, la de no incloure els animals com un bé de consum. A continuació ús deixarem una llista de 5 establiments vegans a Barcelona

  1. Juicy Jones

Podem dir que Juicy Jones és un dels primers restaurants de menjar vegà a Barcelona. Va ser un dels pioners a portar aquesta oferta a la ciutat, ja que fa més de 20 anys que van obrir quan aquesta opció de vida era molt minoritària. Aquest establiment ofereix un menú al migdia, a la nit e inclòs el cap de setmana. Destaca la seva extensa carta de sucs ecològics. Juicy Jones es troba al c/Hospital 74.

5-Establiments-Vegans-a-Barcelona

  1. Sopa

La Sopa és un restaurant vegetarià amb propostes veganes i influència macrobiòtica. Com bé diu el seu nom, la sopa és la seva especialitat (la de carabassa i canyella, la de pastanaga i gingebre). Dir que cuinen amb productes de temporada. Aquest restaurant està ubicat al barri de Poblenou, més concretament al c/Roc Boronat, 114. La Sopa també compte amb una botiga de productes saludables, i un centre de Ioga.

  1. Cat Bar

Cat Bar és un restaurant senzill i petit, on podràs menjar la millor o una de les millors hamburgueses veganes de Barcelona, juntament amb patates fregides i les seves cerveses artesanals. Si aneu al restaurant per sopar, amb una mica de sort, podreu trobar un mini concert amb música i piano en directe. El Cat Bar esta situat en el barri del Born, més concretament al c/Bòria, 17

  1. Väcka

El Väcka és un restaurant que va obrir l’any 2015 a la ciutat de Barcelona, aquest establiment va obrir per oferir una cuina ecològica, vegana i sense gluten. Ofereix moltes opcions per als qui aposten pel menjar cru. Tots els productes que vénen de la Bioteca (que és una botiga de productes ecològics i de proximitat). Aquest restaurant està ubicat al barri de Gràcia, més concretament al c/Sèneca, 4.

5-Establiments-Vegans-a-Barcelona

  1. VegertArt

VegertArt és una botiga de menjar preparat, que ofereix una cuina tradicional catalana, però vegana, ja que tots els productes no contenen ni carn, ni peix, ni ous, ni làctics ni mel. En aquesta botiga, podem trobar plats com: Croquetes de porro, Albergínies farcides de llegums o trinxat de col verda.

Aquesta botiga està ubicada al barri de Gràcia, més concretament al c/Torrent de l’Olla, 138. Si voleu comprar algun producte d’aquesta botiga, heu d’anar de dilluns a divendres, ja que els caps de setmana està tancat.