trio_teichenne_liqueur

Teichenné Liqueurs, nova gamma de licors Ultra-Premium

Teichenné ha revelat el seu nou i elegant disseny per llançar el versàtil licor al 2019, Teichenné Liqueurs Ultra Premium. Disponibles en 10 sabors: Préssec, Poma Verda, Vainilla, Xocolata, Caramel, Maduixa, Gerd, Coco, Mora i Meló. La gamma ha estat dissenyada en col·laboració amb alguns dels millors especialistes en mixologia, per destacar a la vitrina dels bars i garantir la facilitat d’ús en locals concorreguts.

Marc Teichenné, CEO de Teichenné, diu: “Teichenné és perfecte per a crear còctels clàssics o moderns. Creem aquesta gamma pensant en els millors sabors, utilitzant els ingredients més refinats per donar-li vida a alguns dels millors còctels del món. Per això, Teichenné és l’elecció del bartender més exigent. Sentim que aquestes noves ampolles reflecteixen realment la qualitat i artesania del líquid que porten dins.

Amb una base més petita per ocupar menys espai en les barres i en els Speedrails, les ampolles tenen també un coll més llarg que no només les fa més cridaneres per al consumidor, sinó que també proporciona al bartender una major i millor adherència per agafar les ampolles i servir.

Amb una graduació alcohòlica del 17%, el licor és increïblement versàtil. No actua només com un ingredient únic afegint un sabor natural incomparable, sinó que a més proporciona un element alcohòlic addicional que mai altera el color del còctel causa de la claror natural del líquid.

Jen Draper, Directora de Marketing de Global Brands, distribuidor de Teichenné al Regne Unit, afegeix: “La imatge nova i fresca està dissenyada per captar l’atenció tant dels bartenders com dels consumidors. Treballant amb la família Teichenné, vam entendre realment la història de la família i per tant l’herència i procedència de la marca. A partir d’aquí, vam poder crear una ampolla que funcionarà en el món modern, assegurant-nos que expressarà la seva rica i artesanal història“.

Premis

  • Awarded by CWSA (Xina) 2018 with Gold Medal Best Value
  • Awarded by IWSC (UK) 2018 with Bronze medal – Tasting category
  • Awarded by IWSC (UK) 2018 with Bronze medal in IDMA – design and media awards

 

Homenatge als nostres schnapps

El disseny modern de l’ampolla rep homenatge als nostres antics Schnapps Teichenné, la nostra gamma més emblemàtica i d’èxit, i alhora mostra la nostra clara vocació per innovar i adaptar-nos als nous temps.

Teichenne_in_UK_liqueurs

 

Veure gamma Teichenné Liqueurs: https://www.teichenne.com/ca/products_family/teichenne-liqueurs-3/

Notícia al web: https://www.teichenne.com/ca/teichenne-liqueurs-licors-ultra-premium/

Contacte compra Nacional: jmunoz@teichenne.com

Contacte compra Internacional: prenaux@teichenne.com