Mel de Taronger amb Safrà

Mel de Taronger amb Safrà

La varietat de mel de Taronger amb Safrà, el “Tresor Aromàtic” de la col·lecció artMuria Luxury Innova (www.artmuria.com), produïda per mètodes artesanals al municipi tarragoní del Perelló, ha destacat de forma excepcional obtenint les preuades 3 estrelles, en l’edició 2019 dels londinencs Great Taste Awards, considerats els Oscars de l’alimentació. L’obtenció d’aquest màxim guardó la situa dins de la classificació dels millors productes del món pel seu organitzador: The Guild of Fine Food.

Mel de Taronger amb Safrà

Mel de Taronger amb Safrà

Aquesta mel de luxe està elaborada al Baix Ebre, entre flors silvestres de la zona mediterrània, per l’apicultor Rafael Muria i l’empresa Mel Muria. Ha estat destacada entre els 208 productes de tres estrelles, dels més de 12.700 presentats, procedents de més de 100 països. En la present edició d’aquests premis internacionals del sabor, que van ser lliurats el passat mes de setembre a Londres (Regne Unit).

La primera edició dels London International Honey Award (LIHA) 2019 també han premiat  el disseny. Medalla de plata el disseny de packaging del nou estoig individual de mel de Taronger amb Safrà d’artMuria.