bio-muria-mel

Mel Muria (www.melmuria.com) ha estat guardonada amb un dels catorze Reconeixements CoopCat 2018 a la segona edició d’aquests premis, atorgats per la Confederació de Cooperatives de Catalunya (CoopCat).

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, va fer entrega dels Reconeixements CoopCat 2018. L’acte va tenir lloc a la Filmoteca de Catalunya (Barcelona).

Mel Muria ha estat guardonada per la seva contribució a la societat catalana, al cooperativisme i per saber traslladar els principis i valors cooperatius en la vida diària.

Els Reconeixements, impulsats per la Confederació de Cooperatives de Catalunya premien la contribució a la societat catalana de diferents cooperatives de diferents branques i àmbits territorials, així com la seva trajectòria cooperativa, el compromís amb el territori, l’ocupació de qualitat, l’emprenedoria, la intercooperació i la internacionalització dels seus projectes.

El lliurament de premis de la segona edició dels Reconeixements CoopCat també va comptar amb la presència de Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Álvaro Porro, comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona i els presidents de les Federacions de Cooperatives de Catalunya.

 
Sobre Mel Muria

Mel Muria, apicultors des de 1810, han sabut unir el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrànies i la tecnologia més avançada per crear diferents gammes de productes apícoles d’altíssima qualitat: la gamma bàsica Mel Muria, la comercialitzada sota la marca de mel de luxe artMuria i la gamma ecològica Muria Bio.

Les diferents col·leccions de Mel Muria tenen presència al territori català, arriben a la resta d’Espanya i també s’exporten a nivell internacional a diferents països europeus (França, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Holanda, Regne Unit, Àustria i Irlanda) de l’Orient Mitjà (Aràbia Saudita i Dubai), així com del continent asiàtic (Hong Kong i Japó).