Des de les receptes més creatives fins a les clàssiques que mai fallen
Ens atrevim a triar les millors racions de patates braves de Barcelona. Els puristes es decantaran per les receptes que passen de generació en generació dels bars de tota la vida, mentre que molts descobriran noves fórmules innovadores, però igual de delicioses.
Sant Antoni Gloriós
Clàssiques, però efectives, amb un toc cremós a la salsa de tomàquet, aquestes braves són gairebé una llegenda del barri.
La Taverna del Clínic
En aquest cas, es tracta d’unes braves modernes. Fetes amb una forma cilíndrica i cruixents per fora, les braves de La Taverna del Clínic tenen un toc suau que deixa amb ganes de menjar-te unes quantes més.
Pan & Oli
Sens dubte, les braves del restaurant de Sants són tota una experiència culinària. Es tracta d’una patata brava desfeta i en un got que conflueix amb una salsa d’all, vitet i pebre vermell. A més, les braves del xef Carlos Ortiz porten unes esferificacions i una patata xip que la converteixen en una obra mestra única i patrimoni del barri del Sants.
Bocatelier
Les braves fetes per Andrés Huaracaya et porten sabors del Perú a la recepta gràcies a la salsa fetes amb pebre vermell del Perú. En aquest cas, el picant és moderat però amb matisos i es conjuga amb un allioli extraordinari amb sabor de brasa.