Aquest dilluns ha arrencat a Barcelona la primera edició de la Barcelona Wine Week, una nova fira vinícola que busca convertir-se en el saló de referència del sector i un expositor nacional i internacional. La fira es desprén de l’Alimentària per tal de potenciar la producció vitivinícola.

Terra Alta

La DO Terra Alta se suma a la primera edició de la Barcelona Wine Week

La Denominació d’Origen Terra Alta se suma a aquesta iniciativa, participant de la fira amb un espai propi on els assistents podran trobar els vins d’alguns dels cellers que conformem la DO: Altavins, Bernaví, Celler Batea, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Josep Vicens, Celler La Botera, Celler Mariol, Celler Piñol, Celler Xavier Clua, Cellers Tarroné, Estones Vins, Herència Altés, LaFou Celler, Les Vinyes del Convent, Sant Josep Vins i Viticultors Bateans.

Celler Cooperatiu de Gandesa i el Celler La Botera

A l’espai DO Terra Alta, que estarà ubicat a l’àrea BWW Lands, els assistents podran tastar els vins exposats, així com mantenir reunions amb els responsables dels cellers que hi participen.

Un espai comú de trobada per poder fer difusió dels vins de la DO així com de la ruta d’enoturisme de
la Terra Alta, entre altres projectes.

Aparador internacional

La Barcelona Wine Week, que se celebra al palau 8 del recinte de Montjuïc de fira de Barcelona del 3 al 5 de febrer, està organitzada per Fira de Barcelona a través de la seva societat Alimentaria Exhibitions.

L’objectiu principal de la fira és convertir-se en un gran aparador de cara als operadors internacionals i contribuir a augmentar les oportunitats de negoci de les empreses expositores.