
Koku Kitchen
Ja fa anys que gaudim a Barcelona de les exquisideses que ens ofereix la gastronomia asiàtica amb cuines exòtiques com la japonesa, la tailandesa i la indú.
Per sort, podem viatjar amb el paladar per l’Orient Llunyà i el Pròxim sense haver-nos de desplaçar gaire a la nostra pròpia ciutat.
Opcions delicioses de terres llunyanes:
Koku Kitchen Buns
Establerts al born des del 2016 amb l’especialitat de buns, els entrepans asiàtics de moda. La boca us fara aigua amb els seus baos casolans, els dumplings, les costelles cantoneses i la sopa vietnamita pho. No deixeu de provar el seu Koku Lime Pie, cremós farcit de llima fet amb base de galeta amb gingebre.
Tandoor
Han actualitzat i alleugerit la cuina índia. Per exemple, res pica excessivament i presenta delícies índies com un sheek kebab, un taco de xai masala amb una base d’iceberg amb mango especiat i chutney d’alvocat. O bé el pollastre tikkà masala, al forn tendur amb gingebre, pebrots i coriandre.
Yashima
La filosofia zen impregna aquest local fundat fa 30 anys per un judoca japonès que va obrir el primer restaurant japonès de Catalunya el 1977, el Yamadori. Ara porta les regnes del negoci familiar la seva filla Rona, que ha estudiat hostaleria al Japó i que ha traslladat la cuina japonesa a la carta de Barcelona. Això sí, amb els sabors més intensos dels plats, perquè al Japó, els sabors son més delicats i aquí ens agrada la consistència dels sabors.

Dr. Zhang
Lamun Cuina Thai
Cuina tailandesa amb bon servei, respecte per les receptes tradicionals i gust en la decoració. Es declaren sostenibles apostant pel producte km 0 i els productes biodegradables. Us recomanem el seu consomé de llagostins amb bolets, citronella, fulles de llima kaffir, suc de llima i pasta de Xile, i l’especialitat chuchi salmon. filets de salmó al curri vermell Chuchi amb verdures al vapor.
Dr. Zhang
Tot i que no són xinesos, estan especialitzats en l’elaboració de dumplings o farcellets originaris de la Xina. S’atreveixen amb peces farcides d’ànec o els fregits amb curri. La pasta és bona i el farcit presenta propostes originals com llagostins amb teriyaki, cacahuet i xips de moniato bullits. Cal probar-ho!