Les perles de caviar de mel artMuria & Caviaroli són el complement ideal per Nadal.
Perles de caviar

Les esterificacions que realitza Caviaroli amb les exquisides creacions de Mel de Taronger i Mel de Bosc deartMuria reflecteixen amb fidelitat els sabors i aromes de cadascuna d’elles.

Amb les perles de mel de artMuria & Caviaroli són una vertadera explosió de sabor amb una textura igual a la del caviar. Esclaten en boca deixant una intensitat i unes aromes úniques en el paladar. Amb elles podràs donar un toc ‘trendy’ a qualsevol plat d’aquest Nadal.
Explosió única
Aquest innovador producte està pensat i dissenyat pel Canal Horeca i també per a ser comercialitzat en establiments Gurmet. Una excitant manera d’enriquir qualsevol experiència gastronòmica. Decorar qualsevol plat aportant el sabor de la mel de bosc i taronger de manera original i sofisticada.

Totes dues empreses familiars han unit 200 anys d’experiència en apicultura amb el saber fer i l’avantguardisme per a crear aquest sorprenent producte.
Perles de caviar de mel
El caviar de mel de artMuria & Caviaroli, es comercialitza en dues varietats de mel artMuria (taronger i bosc). Així com, en dos formats diferents (20 grams i 50 grams), amb un PVPR de 6,30€ el de 20 gr. i 15,30€ el de 50 gr.
Caviar de mel de taronger. La seva mel és neta i de to ambre clar i la seua aroma cítrica persisteix en boca amb una acidesa refrescant. Mariden bé amb plats freds i calents.
Perles de caviar de bosc
La de mel de taronger les converteix en dolços i sucoses. Aconsegueixen una gran harmonia amb receptes d’ànec, formatges frescos, dolços de paella i de forn, gelats suaus i postres. A més, és un producte premiat amb 2 estrelles en els Iberica Awards London 2019.
Caviar de mel de bosc: Una mel ambre fosca i amb una aroma de cereal torrat molt intens. A més, el seu sabor dolç desplega components salats persistents.

En el seu conjunt funciona bé amb plats freds i calents, aportant un exquisit maridatge amb verdures fregides, tempures, rostits especiats i formatges forts. En tots dos casos, els seus creadors recomanen voltejar el pot un parell de vegades abans d’usar-lo, perquè alliberi tot la seva aroma.