Xarcuteria Cansaladeria J. Maldonado té «història»: són ja més de 50 anys en constant evolució els que porta al mercat de Sant Adrià.

Tot va començar l’any 1965, quan els pares de Juan Manuel (J. Maldonado) van obrir una parada molt petita que amb esforç, il·lusió i professionalitat van fer créixer durant tot aquest temps. J. Maldonado va començar a conèixer de prop el negoci familiar amb 13 anys, i des d’un primer moment es va sentir atret per aquest món que va acabar per convertir-se en la seva professió.

J. Maldonado és també mestre tallador de l’Associació de Mestres talladors de Pernil de Catalunya , i sens dubte un dels punts forts de l’negoci és el pernil, producte estrella de la nostra gastronomia.

Una altra especialitat a destacar són els elaborats de carn que es preparen setmanalment, on la creativitat, qualitat i bon fer són la base d’aquestes creacions pròpies.

En l’actualitat  Xarcuteria Cansaladeria J. Maldonado  és un negoci que es caracteritza per la qualitat i la varietat dels seus productes, a més de la seva acurat tracte a client.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa