fbpx
Cerca

Vinya Janine és una marca registrada de vins embotellats d’una empresa familiar, que ja a principis del segle passat es dedicava a la comercialització de vi.

Som viticultors, l’explotació agrària la configurem majoritàriament el conreu de la vinya, però també els conreus mediterranis per excel·lència, l’olivera (també produïm oli d’oliva extra verge) i l’amatller, aquest últim en regressió.

Vinya Janine va ser pionera a la nostra zona en la introducció del conreu de la vinya en espatllera i en la criança de vins. Era concretament l’any 1989 quan en Josep Maria (un jove pagès innovador i apassionat de la vinya) i la Maria Teresa (la seva esposa) decidiren fundar la marca, i l’any 1992 sortia al mercat el primer vi embotellat, de criança. Els fills també han anat mica en mica col·laborant en la promoció de la marca. Les nostres vinyes es troben a l’extrem nord-est de la denominació d’origen Tarragona, una zona amb un sol argilós-calcari, relativament pobre, amb clima mediterrani i un règim pluviomètric baix, condicions molt bones per produir caldos de qualitat, amb baixes produccions per ha.

Vinya Janine és soci fundador de l’Associació Catalana per a la Protecció i Promoció dels Productes de l’Alt Camp: “AC, producció artesana”, que té per objectiu divulgar i promocionar aquests productes de qualitat de la nostra comarca.

També organitzem activitats d’enoturisme, esdevenint com una plataforma de turisme rural amb la incorporació d’Agrotast, la nostra agrobotiga, i una casa de poble tipus hotel rural (Rural Jordà), que completa una àmplia gamma de serveis lúdics, en l’entorn rural, i amb la vinya i el vi com a punt de referència.

Elaborem vins blancs, negres, rosats i criança.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!