fbpx
Cerca

Vins excel·lents de la DO Terra Alta

El Celler La Botera està emplaçat a Batea, una de les localitats de la comarca de la Terra Alta amb tradició vitivinícola més arrelada, i que no només ha mantingut sinó que ha augmentat considerablement en els darrers anys.

La seva constitució data de l’any 1986, i va néixer amb la vocació de transformar i comercialitzar el fruït produït pels seus socis, tots ells pagesos, que viuen en primera persona el món de la vinya i del vi.

Als seus inicis “La Botera” Vins només comercialitzava vins a dojo i engarrafats, però actualment ofereix vins joves blancs, negres i criances de gran qualitat, amb les característiques i la diferenciació que els imprimeix la Denominació d’Origen Terra Alta.

El celler

Amb el pas del temps “La Botera Vins” s’ha col·locat a l’avantguarda del món vitivinícola, introduint innovació i modernitat als seus productes, sense que això hagi suposat renunciar a la tradició i a la qualitat que sempre els ha caracteritzat.

Aquesta innovació s’ha materialitzat tant a les explotacions dels socis amb la reestructuració i ampliació de les vinyes i amb la incorporació de varietats com Chardonnay, Syrah i Merlot, tot i mantenint les varietats autòctones com són la Garnatxa blanca i negra, el Macabeu i el Samsó, com en la infrastructura de la “La Botera” Vins i el seu procés productiu.

DO Terra Alta

La DO “Terra Alta” fou reconeguda provisionalment l’any 1972. Juntament amb Alella, Conca de Barbera, empordà, Penedès, Priorat i Tarragona, és una de les set denominacions d’origen històriques de Catalunya.

La tradició en la producció des de temps immemorials, uns municipis amb vida i identitat vitivinícola pròpia, el patrimoni familiar de vinyes i cellers.

Podeu trobar més informació a DO Terra Alta.

Vermut Batead’or

El vermut de Batead’or és caracteritza per una aroma d’herbes que atorga una elegància particular als còctels o els aperitius. No és només una beguda, sinó una manera de gaudir dels petits plaers de la vida, un enllaç entre amistat, família i natura.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!