fbpx
Cerca

Vins i Licors Grau és una empresa familiar que té els seus orígens a mitjan el segle XX. La seva història es remunta a l’any 1951, quan Miquel Grau i Lluís, pare de Jordi Grau i Dillet, obre les portes d’un celler-taverna al carrer Palamós de Palafrugell on es venen i reparteixen a domicili vins a granel.

L’empresa continua creixent durant els 90 per fer el salt definitiu ja entrat el nou mil·lenni. Coincidint amb la incorporació de Sergi i Jordi Grau i Segarra, la nova generació.

L’any 2009, s’inicia la venta on line per internet amb la pàgina web. El client pot escollir qualsevol de les 12.000 referències entre vins i licors, i tenir-la a casa en menys de 48 h a qualsevol punt d’Espanya o d’Europa.

GrauOnline compta amb un magatzem logístic d’11.000 m², 1.200 dels quals estan amb Temperatura i Humitat controlades, on hi ha disponibilitat de totes les nostres 12.000 referències de vins i licors, per poder donar el servei més eficaç als nostres clients. També es disposa d’una vinoteca física de 1.700 m² amb atenció personalitzada per enòlegs i sommeliers, sala de tast, servei de vinateria-bar, sala d’esbarjo infantil, venda d’accessoris, ampli pàrquing privat, entre d’altres.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!