Venda de Vins, caves, licors i vins a granel a Granollers


Vins i Licors Elisa Aragonès va néixer l’any 1.949. Sota la direcció de la meva àvia ELISA i del meu avi JAUME. van començar venent vi a granel de la Terra Alta, de l’Priorat i de la Ribera d’Ebre, la seva terra.


A la dècada dels anys 60, de el segle passat, van agafar les regnes de l’negoci meu pare JAUME i la meva mare CARME. La botiga es va ampliar amb la venda de vi embotellat, licors i la degustació de productes en el mateix celler. Ja hi ha la tercera generació, sóc Joan Jaume Argilaga. Ara volem una cosa més, que el nostre celler estigui sempre oberta. Ho hem aconseguit gràcies a la nostra pàgina web: www.vinsilicors-elisaaragones.com.

En el nostre catàleg de productes, disposem de: – Vins a granel: a l’detall, en garrafa, en bag in box. – Vins embotellats: Penedès, Priorat, Montsant, Empordà, Rioja, Ribera de l’duero, Rueda, etc.l Nostre catàleg de productes disposem de: – Cava, Champagne. – Licors: whisky, ginebra, rom, aiguardent, vodka, conyac, vermut, etc. – Olis i Vinagres. – Cerveses nacionals, d’importació i artesanals.

No ens limitem a aquesta extensa llista de productes. Tot allò que trobeu a faltar en el nostre catàleg, o no el tinguin els vostres proveïdors habituals, pregunteu si ho podem aconseguir, per això hi ha la pàgina de contacte. Acceptem encàrrecs.

El coneixement de l’mercat i els contactes professionals, ens permeten satisfer les vostres necessitats. Fem enviaments a domicili: ampolles, caixes, accessoris o vi a granel, etc.

Servim a empreses: lots de Nadal, regals per a clients, etc.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa