fbpx
Cerca

L’Empordà i la seva gastronomia copsats en el Restaurant El Trull d’en Francesc

L’any 1990, el matrimoni format per Francesc Xambó i Josi Salguero inauguraren el restaurant El Trull d’en Francesc, després de restaurar un antic trull d’oli del segle XVII. Es conservaren algunes parets de pedra del trull original, el sòcol i la mola per moldre les olives del segle XIX.  Ara, el restaurant El Trull d’en Francesc s’ha convertit en un referent de la cuina empordanesa de qualitat, tot oferint un tracte preferent als productes de la terra. 

El restaurant El Trull d’en Francesc pot presumir d’estar ubicat en un entorn realment envejable, al centre de l’Alt Empordà, en un poble de 125 habitants. Els seus paratges conviden a passejar, anar amb bicicleta o a la observació del seu encant.Disposem d’una terrassa oberta a l’estiu davant del riu la Muga, ple d’ànecs i oques, i d’una decoració totalment rústica, amb una llar de foc per a l’hivern. El restaurant El Trull d’en Francesc ofereix una cuina bàsicament empordanesa. Tots els productes es compren frescos a la zona, ja que ens trobem a només 20 quilòmetres del mar i de la muntanya. Amb un personal jove i amable que us servirà des de l’arribada fins a l’hora de marxar, intentem oferir un tracte curós i afable que convidi al benestar.Les nits de dimecres, dijous i divendres pots convertir-les en les més romàntiques de la teva vida…

A partir d’ara El Trull d’en Francesc t’ho posa fàcil perquè així sigui.Tenim cartes i menús pels paladars més exigents i també un extens llistat de vins i caves de primera qualitat tan catalans de les diferents DO (sobre tot, de l’Empordà) com espanyols.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.