fbpx
Cerca

Formatgeria artesanal del Pirineu des de 1995

Tros de Sort és una formatgeria artesanal, fundada l’any 1995 per cinc ramaders lleters del Pallars Sobirà (Alt Pirineu de Lleida), un veterinari i un enginyer tècnic agrícola especialistes en formatgeria.

Amb la qualitat i el sabor autèntic del Pirineu com a premissa, elaboren una àmplia gamma de formatges. Treballen principalment amb llet crua i sencera de vaques alimentades amb herba de prats d’alta muntanya, produïda pels nostres socis. Recentment han començat a elaborar també productes amb llet pasteuritzada.

Tasting

Per saber més i gaudir d’un tast dels seus productes, ofereixen diferents tipus de visites guiades, triï la que més s’adapti a vosaltres i vine a conèixer-nos! Horari visites: visites concertades, de dimarts a dissabte. Informació i reserves: info@trosdesort.cat o bé al tel. 973621220.

Agrobotiga i botiga online

A la seva Agrobotiga trobaràs tot tipus de productes artesans; mel, melmelades, formatges d’ovella i de cabra, embotits, vins i licors, galetes i molts productes de proximitat. També disposen de botiga online.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!