fbpx

Torrons Fèlix és un mestre torroner reconegut per la qualitat dels seus productes. Amb seu a Agramunt posa a disposició dels seus clients, un ampli i variat assortiment de torrons i altres dolços.

Entre la variada gamma de torrons, no hi poden faltar els clàssics de Nadal, xocolates i alguns “petit fours”. Destaca el Torró d’Agramunt, el torró dur, el tou, el de coco amb xocolata, el praliné de xocolata, el de crema de bombó amb avellanes entre de molts d’altres.

Tot i que l’autèntica especialitat del Fèlix és la gamma de torrons d’autor, són especialitats selectes, on hi ha el segell del mestre torronaire en cada una de les barres. Un producte totalment diferent, que cada cop més, té demanda tot l’any com uns postres molt delicats o per qui vol fer un detall a un bon amic. Tots ells han estat elaborats amb ametlles marcona, avellanes de la varietat negreta del camp de Tarragona i la mel seleccionada de taronger del Perelló.

Pel que fa als dolços, podeu trobar neules, roques, ametlletes, bogeries de xocolata, ametlles amb xocolata, pots de vidre d’assortit i unes delicioses boles sorpresa de xocolata.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!