fbpx
Cerca

Torclum és l’essència de l’oli d’oliva amb caràcter, de varietat arbequina. És una petita empresa familiar amb arrels a la Bisbal del Penedès, dedicada amb passió al cultiu de l’olivera generació rere generació. El seu compromís abraça tot el procés, des del camp fins a la venda directa al consumidor, oferint una experiència única.

El seu camp, als peus de la cordillera Prelitoral, amb el Montmell com a guardian i vistes al mar, crea les condicions ideals per un oli excepcional. La varietat arbequina, amb la seva recol·lecció precoç entre octubre i desembre, produeix un oli fruiter amb un to verd intens.

Els seus propis olivars

Cultiven amb cura els seus propis olivars, seguint els principis de l’agricultura ecològica. La recol·lecció és manual, preservant les propietats dels fruits. El secret resideix en la recol·lecció temprana, seguint les fases lunars, allargant la intensitat del seu sabor.

Des dels seus olivars a la teva taula, creuen en l’agricultura de proximitat. El premsat en fred artesanal extreu el millor oli d’oliva verge extra (AOVE), embotellat en diferents formats a les seves pròpies instal·lacions: ampolla, llauna o Bag in Box.

Amb Torclum, no només adquieres oli d’oliva; et submergeixes en una experiència única. Directament del camp, eliminant intermediaris, cada gota porta consigo la passió, l’autenticitat i el caràcter que defineixen la nostra varietat arbequina.

La seva botiga en línia et convida a explorar aquesta autèntica connexió, on cada compra no és només un producte, sinó una història compartida de dedicació a l’oli d’oliva amb veritable caràcter.

Descobreix Torclum, on cada gota parla de la nostra terra, de les nostres arrels i de la passió que posen en cada etapa del procés, oferint-te una experiència única de l’oli d’oliva amb caràcter, amb Torclum, et porten al cor de la varietat arbequina, i et conviden a tastar l’autenticitat de la nostra terra a cada gota.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!