TESI FRESC, SL és des del 2008 la il·lusió que s’ ha fet realitat d’un grup d’ amics i companys de feina, encapçalat per José Luís Arevalo i Rafael Orbegozo,  que compartien un mateix objectiu: la posta en marxa d’un negoci propi dintre del sector de l’alimentació.  S’ha treballat durant molts anys i ho segueixen fent actualment, aprofitant els beneficis que els aporta la seva extensa experiència en el sector,  a l’hora de trobar els millors proveïdors, el millor producte i una visió privilegiada a l’hora de triar i prendre les decisions correctes per la posta en marxa de nous punts de venda. Aconseguim així una bona rendibilitat, dedicant els beneficis econòmics generats durant tots aquests anys ajudats per finançament extern, en voler posar en marxa nous punts de venda , triats estratègicament i tenint en compte múltiples factors com la ubicació, la competència, el tipus de client, les seves necessitats, etc.

I és per això, que els presentem aquest petit històric de Tesi Fresc SL, que des del 2008 fins el dia d’avui forma part de les nostres vides i amb l’objectiu de seguir treballant amb les mateixes ganes de sempre.

Actualment, Tesi Fresc, SL compta amb més de 10 botigues repartides per la geografia catalana. Amb l’objectiu d’augmentar els punts de venda, per aportar noves il·lusions, una nova activitat econòmica per a la zona i la creació de nous llocs de treball, que avui més que mai són tan importants  i necessaris per al desenvolupament de l’economia.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa