fbpx
Cerca

Terra la Vita és una finca on la seva especialitat és la producció d’olis monovarietals, procedents d’olives arbequines.

Aquesta varietat de fruït aconsegueix que un senzill plat obtingui una sèrie de matissos, aromes, gustos, molt equilibrats, suaus però intensos alhora i que poden arribar a combinar pràcticament amb tot. L’oliva és petita, però amb tot així s’extrau molt més oli d’aquest tamany que d’altres. El motiu és que és més greixosa, i per això aporta un gust més intens.

Olis premsats en fred en un molí de la comarca de la Noguera (Lleida). Comercialitzen el producte amb 4 envasos diferents: garrafes de 5 litres, de 2 litres, ampolles de 500 ml i de 250 ml.

Exclusivament, s’ha elaborat l’elixir de l’oli d’oliva, Terra La Vita Oli Verd Clorofil·la.

Un oli on l’alta concentració de clorofil·la amb un disseny perfecte d’ampolla de 500 ml fa que visualment tingui un color verdós i un sabor únic. El primer oli de la temporada, l’essència de l’oli verd, un oli amb molta personalitat, d’aroma intens, sabor salvatge i lleugerament picant.

La família Finestres, després de molts anys de gaudir de l’experiència propera i emocional del procés de recol·lecció i producció de l’oli d’oliva, volen que ens apassionem tot compartint i gaudint a taula d’aquest be preuat que ens regala la terra.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.