fbpx
Cerca

Terra la Vita és una finca on la seva especialitat és la producció d’olis monovarietals, procedents d’olives arbequines.

Aquesta varietat de fruït aconsegueix que un senzill plat obtingui una sèrie de matissos, aromes, gustos, molt equilibrats, suaus però intensos alhora i que poden arribar a combinar pràcticament amb tot. L’oliva és petita, però amb tot així s’extrau molt més oli d’aquest tamany que d’altres. El motiu és que és més greixosa, i per això aporta un gust més intens.

Olis premsats en fred en un molí de la comarca de la Noguera (Lleida). Comercialitzen el producte amb 4 envasos diferents: garrafes de 5 litres, de 2 litres, ampolles de 500 ml i de 250 ml.

Exclusivament, s’ha elaborat l’elixir de l’oli d’oliva, Terra La Vita Oli Verd Clorofil·la.

Un oli on l’alta concentració de clorofil·la amb un disseny perfecte d’ampolla de 500 ml fa que visualment tingui un color verdós i un sabor únic. El primer oli de la temporada, l’essència de l’oli verd, un oli amb molta personalitat, d’aroma intens, sabor salvatge i lleugerament picant.

La família Finestres, després de molts anys de gaudir de l’experiència propera i emocional del procés de recol·lecció i producció de l’oli d’oliva, volen que ens apassionem tot compartint i gaudint a taula d’aquest be preuat que ens regala la terra.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!