Sücs és una una empresa familiar de producció i distribució de fruites per a sucs (smoothies) naturals, inspirada en la mescla de les millors fruites. De moment, tenen vuit sabors diferents; tropicals, afrodisíacs, més romàntics, dolços o àcids. Trobaràs el teu, segur. També, ofereixen xocolata desfeta elaborada de manera artesanal i de quatre sabors diferents.

Els principals valors són: la QUALITAT, EXCLUSIVITAT, ORIGINALITAT i la IL·LUSIÓ. Sota una producció totalment artesanals i respectuosa amb el producte, ofereixen una alta qualitat i un resultat excel·lent en la fruita.

Busquen les millors fruites, al punt òptim de maduresa, per aconseguir un resultat final en els sucs únic.

A l’ésser un producte de molt alta qualitat passa a ser un producte exclusiu. Però, a més, volen donar-li l’exclusivitat pel que fa a l’elecció dels establiments. És a dir, que sempre respectaran el volum d’establiments en una mateixa població.

Des de el departament de creació de SÜCS, segueixen buscant els millors sabors i les millors combinacions, sense oblidar-se d’una escassa originalitat en el mercat dels sucs de fruita natural. Volen sorprendre els clients amb sabors únics i combinacions divertides. És des d’aquesta originalitat que donem la màxima exclusivitat.

Donar treball a dones cap de família, és un dels reptes del projecte com a negoci. Treballen per oferir un futur a dones que estan soles i tenen un o més d’un fill a càrrec seu. D’aquesta manera, l’empresa lluita contra la igualtat de condicions laborals.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa