fbpx
Cerca

Productes de Ponent en un sol establiment

Secrets de Ponent és una botiga especialitzada en la comercialització dels nostres productes que elaborem a Fruita Blanch i molts altres productes de petits productors de ponent i catalans de molta qualitat. Va ser una botiga estrenada el passat 1 d’abril de 2015 pels mateixos elaboradors de Fruita Blanch, experts en fruita en almívar, en conserva i en confitura.

Secrets de Ponent, està composada de 4 àrees en un mateix espai, l’àrea rebost, l’àrea celler, l’àrea granel i àrea degustació. Amb una diversitat de productes difícils de trobar degut al seu origen artesà, la decoració de la nostra botiga és molt acurada i adient al tipus de productes que comercialitzem.

  • L’àrea rebost està format per productes ecològics, naturals i de proximitat produïts, elaborats i distribuïts per petits productors de ponent tals com melmelades, fruits secs, olis, etc.
  • El celler esta format per una selecció de vins i caves de qualitat de petits cellers catalans
  • L’àrea granel disposem de fruits secs, pastes i llegums d’origen català, a granel on els nostres clients poden adquirir la quantitat desitjada.
  • Zona de degustació en la que el client pot degustar cafès, infusions, refrescs i tota mena de productes exposats del nostre rebost

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!