fbpx
Cerca

Sabies que el vi envelleix de manera diferent sota el mar? Sàmfora empra aquesta metodologia antiga i ancestral que es va descobrir arran de múltiples naufragis i pecis. Consisteix en l’immersió el vi en àmfores fetes artesanalment sota el mar durant tres mesos per a aconseguir un resultat diferent i de millor qualitat.

Tot això, és gràcies a l’energia biodinàmica de la lluna, les marees, onades i corrents, en comunió amb tota la biologia marina. L’entorn i les característiques del mar permeten evolucionar el vi de manera positiva en un període de temps més curt.

S’aconsegueixen vins més madurs i arrodonits, de sabors més intensos, suaus i polits, així com, major intensitat cromàtica i aromàtica. En definitiva, a la mar es troben les condicions proporcionades per la pròpia natura; salinitat, temperatura i pressió.

El mètode d’embotellament i l’immersió, preservació de la llum i la recirculació del vi afavoreix aquesta rapidesa de fermentació i envelliment del vi amb unes característiques organolèptiques molt diferents.

Aquest projecte de S’Àmfora neix de la mà de dos cellers Trosset de Porrera i La Botera, qui facilita els vins per a aquest mètode. Si els visiteu, podeu fer tasts d’aquesta tipologia de vi, així com, gaudir d’experiències d’enoturisme completes amb les quals descobrireu la Terra Alta i el Priorat de la millor manera.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!