fbpx
Cerca

Abans de la crisi de Covid, el concepte era reunir els desconeguts i deixar-los vincular-se amb els aliments creatius, els vins saborosos i les seves experiències de vida. La taula sempre estava plena de convidats encantadors de tot el món.

Des del primer sopar compartit, on van assistir persones de cinc països diferents, vaig estar enamorat d’aquest concepte. La gent es diverteix, riu i intercanvia històries i experiències divertides i, com a amfitrió, això és exactament el que voleu. 

Rudolf Plötz

Hi ha la possibilitat de veure el món des del punt de vista dels altres i conèixer les diferents cultures culinàries d’altres racons del planeta, cosa que es valora molt, ja que d’aquesta manera en Rudolf Plötz molta inspiració. A més, durant un sopar compartit, els desconeguts sovint es fan amics.

Des de llavors, el concepte va canviar i ara ofereixo taules separades per a tots els grups si així ho desitgen. També s’ha limitat el nombre de convidats que puc rebre per fer l’experiència el més segura possible per a tots els implicats.

Filosofia culinària

Cuinar sempre ha estat la seva gran passió. Des que va començar a sumar-se a aquesta nova visió dels sopars compartits el 2013, va tenir l’oportunitat de reinventar la seva manera de cuinar.

Va evolucionar a poc a poc i aplicar la seva filosofia de crear una experiència culinària única i el més sostenible possible. A través de tècniques innovadores, transforma productes de temporada i d’origen local, en plats creatius que permeten al client experimentar amb els cinc sentits.

Productes locals i ecològics

L’ús de productes d’origen local i una oferta de temporada té prioritat. Treballa sobretot amb productes ecològics. 

Amb cada sopar, intenta afegir la major quantitat d’aquests ingredients possible perquè sigui una ocasió molt especial per a vosaltres i els vostres convidats.

Origens

És jove xef professional d’Àustria. Viu a Barcelona des del 2010. La seva formació la va rebre a l’escola de turisme de Villcha (Aut) i va treballar a Suïssa, Àustria, Liechtenstein i Espanya.

A causa d’un profund amor per la cuina i l’estil de vida mediterranis, els menús sempre inclouen una bona porció de plats d’inspiració mediterrània que combina amb noves tècniques o sabors culinaris de tot el món.

Menjars adaptats

Sempre intenta que el menú sigui el més complet possible, inclosos peixos i altres mariscs, carn i alguns plats vegetarians. Si teniu un estil de vida vegetarià o vegà, pot adaptar el menú en conseqüència. Per descomptat, també tindrà en compte qualsevol restricció dietètica religiosa o relacionada amb l’al·lèrgia.

La senzilla i contundent cuina austríaca sempre tindrà un lloc especial al seu cor. Encara aplica petits trucs que vaig aprendre de la seva àvia i més tard de la seva mare. 

Menús socials

Per a l’elaboració del menú degustació de 9 plats, faig servir els millors ingredients ecològics i d’origen regional (Catalunya, Pirineus). 

El menú és combinat amb deliciosos vins ecològics, una selecció de cervesa artesana o alternatives sense alcohol. L’oferta també inclou una beguda de benvinguda, digestiu, pa d’aigua i mantega.

El meu nou local disposa d’una cuina oberta, per tant, els xefs aficionats tindran la possibilitat de veure l’elaboració del menú des del bar i preguntar-vos sobre receptes i ingredients.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!