fbpx
Cerca

Neules fetes a mà amb més de 150 anys d’història

Rosés & Garriga Bcn Neules Fetes a Mà, les 5 generacions familiars d’elaboració tradicional de les nostres Neules donen forma i impuls a la nova i sisena generació d’artesans. Amb els fonaments i les fortaleses del saber fer de més de 150 anys s’emprèn una nova manera d’encarar aquest ofici. Així doncs, mantenint la tradició més antiga i agafant les millors idees dels nous temps, formem un nou equip que sempre mirant enrere. Busca anar endavant gaudint fent l’ofici i vetllant per mantenir avui en dia una de les tradicions més antigues de Catalunya.

Treballem seleccionant els millors productes de matèria prima que hi ha a Catalunya, treballem amb productes de proximitat i que marquen la diferència per la seva qualitat. Així doncs, elaborem la massa mare per a fer de les nostres Neules un producte destacat entre altres no només pels seus ingredients, sinó gràcies a l’elaboració manual de cada Neula, feta una per una.

L’elaboració comença quan massa mare es cou a 180 graus de temperatura, un cop cuita, els Neulers mitjançant pals fets de fusta de maple en cargolen la Neula amb les mans utilitzant guants resistents a altes temperatures.

En el cas que és volguessin de xocolata les Neules, ja fredes, passarien per una cortina de xocolata negra o blanca per la banyadora de xocolata. Posteriorment arribarien a la sala de fred, on entrarien dins un túnel de refrigeració on la xocolata s’assecaria i se solidificaria ja preparada per menjar.

Neules

En els orígens de l’elaboració de les neules totes és feien a mà, amb pals de fusta, la fabricació de Neules sempre ha sigut un ofici costós. No pels materials i ingredients, sinó per la paciencia i la minuciosa elaboració de la Neula feta una per una. Això significa una gran quantitat de temps per elaborar fins i tot una bossa de 25 Neules.

La nostra empresa vol tornar al que abans era unes postres úniques i elaborades a mà. Un producte distingit entre els altres com a especial de les dates de Nadal. Unes postres que en tastar-les no pensessis en unes galetes qualsevol. Sinó que et recordés al paladar als tiberis i tasts que sabien gaudir antigament les personalitats més sibarites i exigents. Així són cada un dels nostres clients. Persones que saben diferenciar les Neules gràcies al seu gust i qualitat d’elaboració a mà.

Torrons

Els nostres torrons són formats per una camisa (capa exterior) que pot ser de xocolata negra, llet o blanca depenent del què hi hagi al farcit (part interna). La part interna reserva una sorpresa per als més amants de les experiències gustatives. Combinant un trufat de xocolata (part superior) i una base de pralinés cruixents (part inferior). La satisfacció està més que garantida.

A més a més podem dir que tot els nostres torrons estan fets un per un a mà amb tota la cura. Només així podem presentar-vos un producte d’allò més excepcional.

El millor servei

Neules Fetes a Mà disposa de botiga online, on podreu trobar tots els productes. També pots trucar al 646 45 69 27 per rebre informació directa i sense compromís.

Forma part de la ètica de l’empresa que el producte arribi al dia i amb les condicions ideals perquè el client només hagi de gaudir de les Neules. A més a més creiem que el servei ha de ser GRATUÏT a partir de 2 bosses, ja que per Nadal tothom pugui tenir les seves Neules a taula i ocupar-se només de menjar-les i compartir-les.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!