fbpx
Cerca

Platets de cuina catalana amb influències

Al Riera29 preparen cada mes noves propostes gastronòmiques capaços d’enamorar als seus clients amb sabors, colors, i textures sorprenents…

La seva carta, variada i divertida és perfecta tant per a qui vol compartir sabors i plats entre amics, com per a qui prefereix l’estil degustació, amb petits i intensos plats ordenats per gaudir d’un àpat intens i elegant.

La seva degustació Sergi Canals ofereix l’oportunitat de provar set elaboracions salades, més unes postres. És un àpat equilibrat, divertit i sobretot saborós que inclou plats de la carta i plats únics, que varien sovint per poder satisfer el millor possible els seus amics i atreuen per la seva originalitat als nous clients.

Al Riera29 ofereixen també (amb reserva) un menú de grup, a bon preu i gran qualitat, perquè sigui fàcil i divertit sopar amb els amics a la seva sala principal o, perquè no, a l’íntim saló reservat per a grups.

Al migdia al Riera29 proposen un menú amb tres entrants que serveixen en un únic servei per després deixar-nos escollir entre tres plats principals. És una proposta de xef a preu de menú, cal provar!

L’oferta gastronòmica del Riera29 es mou entre tradició catalana i influències internacionals, barrejades i presentades en divertits platerets.

El Sergi mai es cansa de descobrir receptes i contagiar sabors rescatant plats d’abans i ajuntant-los amb tradicions llunyanes per donar vida a noves propostes fresques, divertides i de gran qualitat. Varien la seva proposta gastronòmica cada 6 o 8 setmanes, no s’avorreixen i els seus comensals tampoc!

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!