Pirineu en Boca va néixer al març de 2015 fruit de la unió de dos somnis: el de brindar a gent que viu a la ciutat, com ells, la possibilitat de comprar carn de confiança i de qualitat; i el de fer costat als xicotets, però excepcionals, productors dels Pirineus que han anat coneixent en els viatges per les muntanyes.
El Pirineu en Boca és un espai multifuncional: són una carnisseria-xarcuteria, un restaurant, una botiga, un take-away i un espai d’exposició d’art romànic. Són una plataforma del Pirineu a Barcelona.
Directament del productor, portem carns de les diferents races que es crien en les valls del Pirineu. Són races autòctones o adaptades al territori, que reflecteixen un paisatge i una manera de vida que és molt necessari que mantinguin.
Una manera de vida que admirem i ens agradaria ajudar a mantindre. Els animals tenen un creixement natural i amb un ritme biològic propi.
Criats a l’aire lliure i amb molta llibertat, no sols es garanteix el benestar de l’animal, sinó també una qualitat superior en el sabor de les seues carns.
L’alimentació es basa en una dieta equilibrada i variada, adaptada a cada temporada i l’edat de l’animal. Són animals de prat que s’alimenten de la varietat que la naturalesa ofereix, i amb pinso o gra ecològic i/o elaborat pels propis criadors.
Aquests han desenvolupat en molts casos un “cicle tancat” o entorn rural autosuficient, on en la mateixa empresa/granja se sembren els cereals i matèries primeres que serveixen d’aliment als animals.
Animals lliures d’hormones i medicació preventiva, i, a causa de la seua alimentació natural, lliures de pesticides, herbicides…
Formatges. Elaborats amb llet de les pròpies ramaderies o de veïns Km 0.
Dolç. Perquè al Pirineu hi ha rius, i a més uneix dues mars: Cantàbric i Mediterrani.
Peix. Perquè al Pirineu hi ha rius, i a més uneix dues mars: Cantàbric i Mediterrani.
Embotits. Artesanals i/o ecològics.
Licors d’alta muntanya. Orujos, vins, cerveses…
Productes del bosc.