fbpx
Cerca

Djamaa Pirineu en Boca va néixer al març de 2015 fruit de la unió de dos somnis: el de brindar a gent que viu a la ciutat, com ells, la possibilitat de comprar carn de confiança i de qualitat; i el de fer costat als xicotets, però excepcionals, productors dels Pirineus que han anat coneixent en els viatges per les muntanyes.

check out this site El Pirineu en Boca és un espai multifuncional: són una carnisseria-xarcuteria, un restaurant, una botiga, un take-away i un espai d’exposició d’art romànic. Són una plataforma del Pirineu a Barcelona.

PIRINEU EN BOCA C/GIRONA, Barcelona - La Dreta de l'Eixample - Fotos,  Número de Teléfono y Restaurante Opiniones - Tripadvisor

Carns d’alta muntanya

Langsa Directament del productor, portem carns de les diferents races que es crien en les valls del Pirineu. Són races autòctones o adaptades al territori, que reflecteixen un paisatge i una manera de vida que és molt necessari que mantinguin.

Una manera de vida que admirem i ens agradaria ajudar a mantindre. Els animals tenen un creixement natural i amb un ritme biològic propi.

Criats a l’aire lliure i amb molta llibertat, no sols es garanteix el benestar de l’animal, sinó també una qualitat superior en el sabor de les seues carns.

L’alimentació es basa en una dieta equilibrada i variada, adaptada a cada temporada i l’edat de l’animal. Són animals de prat que s’alimenten de la varietat que la naturalesa ofereix, i amb pinso o gra ecològic i/o elaborat pels propis criadors.

Aquests han desenvolupat en molts casos un “cicle tancat” o entorn rural autosuficient, on en la mateixa empresa/granja se sembren els cereals i matèries primeres que serveixen d’aliment als animals.

Animals lliures d’hormones i medicació preventiva, i, a causa de la seua alimentació natural, lliures de pesticides, herbicides…

Productes del rebost

Formatges. Elaborats amb llet de les pròpies ramaderies o de veïns Km 0.

Dolç. Perquè al Pirineu hi ha rius, i a més uneix dues mars: Cantàbric i Mediterrani.

Peix. Perquè al Pirineu hi ha rius, i a més uneix dues mars: Cantàbric i Mediterrani.

Embotits. Artesanals i/o ecològics.

Licors d’alta muntanya. Orujos, vins, cerveses…

Productes del bosc.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Stow Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.