fbpx
Cerca

Pirineu en Boca va néixer al març de 2015 fruit de la unió de dos somnis: el de brindar a gent que viu a la ciutat, com ells, la possibilitat de comprar carn de confiança i de qualitat; i el de fer costat als xicotets, però excepcionals, productors dels Pirineus que han anat coneixent en els viatges per les muntanyes.

El Pirineu en Boca és un espai multifuncional: són una carnisseria-xarcuteria, un restaurant, una botiga, un take-away i un espai d’exposició d’art romànic. Són una plataforma del Pirineu a Barcelona.

PIRINEU EN BOCA C/GIRONA, Barcelona - La Dreta de l'Eixample - Fotos,  Número de Teléfono y Restaurante Opiniones - Tripadvisor

Carns d’alta muntanya

Directament del productor, portem carns de les diferents races que es crien en les valls del Pirineu. Són races autòctones o adaptades al territori, que reflecteixen un paisatge i una manera de vida que és molt necessari que mantinguin.

Una manera de vida que admirem i ens agradaria ajudar a mantindre. Els animals tenen un creixement natural i amb un ritme biològic propi.

Criats a l’aire lliure i amb molta llibertat, no sols es garanteix el benestar de l’animal, sinó també una qualitat superior en el sabor de les seues carns.

L’alimentació es basa en una dieta equilibrada i variada, adaptada a cada temporada i l’edat de l’animal. Són animals de prat que s’alimenten de la varietat que la naturalesa ofereix, i amb pinso o gra ecològic i/o elaborat pels propis criadors.

Aquests han desenvolupat en molts casos un “cicle tancat” o entorn rural autosuficient, on en la mateixa empresa/granja se sembren els cereals i matèries primeres que serveixen d’aliment als animals.

Animals lliures d’hormones i medicació preventiva, i, a causa de la seua alimentació natural, lliures de pesticides, herbicides…

Productes del rebost

Formatges. Elaborats amb llet de les pròpies ramaderies o de veïns Km 0.

Dolç. Perquè al Pirineu hi ha rius, i a més uneix dues mars: Cantàbric i Mediterrani.

Peix. Perquè al Pirineu hi ha rius, i a més uneix dues mars: Cantàbric i Mediterrani.

Embotits. Artesanals i/o ecològics.

Licors d’alta muntanya. Orujos, vins, cerveses…

Productes del bosc.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!