El nom d’aquest restaurant prové d’un efecte del vent, que entrant fred i humit pel nord, es torna càlid i sec quan arriba al Pallars. Els pallaresos l’anomenen “Fogony” però popularment se’l coneix com “menjaneus”.

La nostra cuina tradicional però amb tocs creatius ha sigut guardonada amb una
Estrella Michelin el 2006 i un Sol a la guia Repsol el 2007.

El nostre restaurant està unit a la iniciativa Slow Food de les Terres de Lleida, apostant pels productes de proximitat de petits productors i procedents d’agricultura ecològica i sostenible.

La nostra carta de vins arriba a les 150 referències amb una gran diversitat de Denominacions d’Origen. També disposem caves i champagnes.

Productes Gourmet: EncantAran, Cervesa CTRETZE.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa