fbpx

La família Quer de Vilafranca va començar amb una fàbrica de pasta i canelons al 1870 com a marca “La Teresita” fins l’any 1999.L’any 2001, Martí Quer, Miyuki Hamano i Bernard Franco, després de viure uns anys a Nova York van tornar al Penedès i van recuperar l’establiment, obrint les portes del restaurant “La Fàbrica”, oferint als clients una cuina fusió Japonesa-Mediterrània respectant els orígens del Penedès.Actualment, els fills de la família Quer Hamano han continuat amb la tradició, fusionant nous conceptes de la cuina moderna amb els orígens de “La Fàbrica”, evolucionant constantment i oferint noves emocions als seus clients.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!