fbpx
Cerca

L’empresa d’arts gràfiques i publicitat Publieco t’ajuda i t’aconsella per a l’expansió de la teva marca amb estratègia, creativitat, tecnologia i capacitat de gestió. El servei que ofereixen va de principi a fi, és integral, sense dependre de proveïdors externs.

Situats a Santa Maria de Palautordera, entre Barcelona i Girona, volen arribar a un ventall ampli de particulars i empreses. Disposen de més de 600m2 d’espai on s’ofereix serveis de serigrafia, tèxtil, transfers, làser, pantògraf, retolació, impremta, manipulació en general, regals d’empresa i una infinitat d’articles de promoció.

El repte d’expansió d’una empresa és molt ambiciós però també complicat. Per això, Publieco està al teu servei per a transformar els reptes en realitat.

Des d’una sola unitat a grans tirades sota un assessorament professional per a cobrir totes les necessitats gràfiques. El producte final és adaptat i individualitzat per a aquells que els caracteritza del seu èxit assegurat. Només així, s’aconsegueix plasmar l’essència de l’empresa que demana els serveis.

PalauPublieco S.L. va començar la seva activitat en el sector de la publicitat i les arts gràfiques l’any 1992 amb molt d’esforç i satisfacció. Es dediquen a la personalització de regals d’empresa, promocions publicitàries, impressió de gran format unit a un bon disseny gràfic i corporatiu.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!