fbpx
Cerca

La marca agafa el nom del PORC DE PALOU, al bell mig del Pla de Bages, on des de fa més de cinquanta anys MAFRICA va iniciar la seva activitat. El seu compromís amb la qualitat els va portar a engegar un projecte engrescador, i després d’anys de recerca, us presenten orgullosos el resultat: una carn d’excel·lents característiques organolèptiques.

Amb PORC DE PALOU han volgut recuperar el sabor tradicional, el plaer de menjar una bona carn, gràcies a un treball d’encreuament de la raça Duroc i a un acurat i respectuós procés d’engreix en granges de proximitat, situades totes a la Catalunya Central, a pocs kilòmetres de les seves instal·lacions.

El trobaràs a la teva BOTIGA DE CONFIANÇA, cansaladeries o carnisseries, botigues de proximitat que consenten i coneixen als seus clients, que coneixen el producte que treballen i tenen un tracte directe amb els seus proveïdors. També en pots gaudir a restaurants enamorats de la seva feina i espais gastronòmics on menjar sigui molt més que prendre la gana.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!