fbpx
Cerca

La Plana de Vic Cooperativa, una peça clau en el cor de la regió, és més que una empresa; és una comunitat unida per la passió per la terra i la dedicació a oferir productes de la màxima qualitat. Des de la seva fundació, aquesta cooperativa ha estat teixint una història rica en tradició i excel·lència.

Immergint-nos en la Plana de Vic, trobem una fusió harmoniosa de tradició i modernitat. Les seves arrels es remunten a generacions de conreaires locals que, amb un amor profund pel seu ofici, han transmès secrets ancestrals de la terra a les generacions actuals. Això no només converteix la cooperativa en un guardian del patrimoni agrícola, sinó també en una forja d’innovació, adaptant-se constantment als temps moderns.

Un mar verd de camps

La cooperativa és com el batec del cor agrícola local. Els seus camps s’estenen com un mar verd, acaronats pel sol i regats per aigües cristal·lines que provenen dels turons veïns. Aquesta cura minuciosa de la terra es tradueix en una producció diversa i rica, que va des de cereals fins a fruits suculents. La Plana de Vic no només cultiva aliments; cultiva una connexió amb la natura i la comunitat que l’envolta.

Una de les coses que distingeix la cooperativa és el seu compromís amb la qualitat. Cada producte porta la signatura de l’artesania local i la dedicació d’aquells que treballen els camps. Des de embotits fets amb les receptes de sempre fins a varietats úniques de fruites i verdures, la Plana de Vic no fa concessions quan es tracta de sabor i autenticitat.

Però la cooperativa no és només la seva producció; és una història compartida. Les portes de la Plana de Vic estan sempre obertes, tant per als membres com per als visitants interessats. Les jornades de portes obertes són una celebració de la feina feta amb orgull, on els membres comparteixen històries, coneixements i, per descomptat, delicioses degustacions.

A la Plana de Vic, no només estàs comprant productes excepcionals; estàs invertint en una comunitat que valora la terra, les arrels i les persones. És un lloc on cada tomàquet, cada gra de blat, està impregnat d’un sentiment de pertinença i un profund respecte per la tradició. La Plana de Vic Cooperativa no és només una empresa; és un llegat que es cultiva amb cada alba, amb cada temporada que passa, connectant la comunitat i alimentant el cor de la terra que anomenem llar.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!