fbpx
Cerca

L’art de la nostra cuina

Sóc la tercera generació d’una família de restauradors des de l’any 29, on el meu avi netejava les anxoves que anàvem a comprar al barri del Born. L’any 29 era el bar Sport o Marcelino del carrer Freser, on es feia el seu propi vinagre, vins o olorosos en les seves barriques, en la bodega subterrània de seu restaurant. Intento continuar amb tots els detalls que veia i aprenia al costat dels meus avis, es cuidava el producte de barri, producte fresc i de qualitat, fèiem a casa llardons, crema catalana per sant Josep.

La segona generació al costat de la meva mare colze amb colze dins de la nostra cuina per fer gaudir a clients d’una alimentació variada i de qualitat, cuidant i mimant el més mínim detall, (La queixalada d’en Marcelino) continuant al carrer Freser i sent una referencia al barri.

Ara en aquest projecte nou, continuo mantenint el producte de barri i productes de temporada i frescos ja que fem la compra al dia per fer un menú saludable, amb varietat de llegums, hidrats, etc.

Fem un menú diari molt casolà com es feia antigament amb algun toc més elaborat, una presentació digna del producte i del servei.

La nostra cuina es de base de cuina catalana amb matisos d’adaptació als temps, combinem el cuinar com el d’abans (xup-xup) i brases o barbacoa, com vulgueu dir.

  • De dimarts a divendres es fa menú diari i variable cada dia ( 10,50 euros )
  • Dissabtes fem un altre menú mes elaborat ( 14,50 euros )
  • Diumenges fem menú festiu    ( 18 euros )
building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!