fbpx
Cerca

Caramelistes des de 1911

szybki randki kraków artfully Pifarré ens definim com a “caramelistes”. Apassionats per la nostra feina de dissenyar i produir caramels, confits, gominoles, dolços de xocolata i fruits secs. Fa més de 100 anys que ens dediquem i algunes de les nostres receptes ja són clàssiques, com els PIROPOS.

D´on venim?

http://advanceddentalmn.com/?p=251 La nostra història es remunta a 1911, quan Baldomero Pifarré, va començar a elaborar confitures, codonyat, torrons i caramels en un petit obrador de Bellpuig. De mica en mica el negoci va anar creixent i s’especialitzà en l’elaboració de caramels, confits de fruïts secs i xocolata.

D’aquesta primera etapa es destaca la creació del caramel dur Piropos a l’any 1926, un caramel dur amb base de crocant (guirlache) que destaca per tenir un “piropo” i que, avui en dia continuem produint.

Una mica més tard la participació a la Exposició Internacional de Barcelona de 1929 on Baldomero Pifarré va rebre el gran premi a la qualitat dels seus dolços i confits. En aquests més de 100 anys hem evolucionat, incorporat nous ingredients i tecnologies, adaptant la nostra oferta a les noves demandes, però no hem oblidat mai d’on venim.

L´entorn

Ens trobem a Bellpuig, a la comarca de l’Urgell, entre els regadius rics i verds, dels fruiters i panissos, i els secans aspres i terrossos de la vinya i els ametllers. Aquest entorn també es reflecteix en les nostres elaboracions, que barregen els sabors i colors de les fruites, els fruits secs, el sucre, la mel i la xocolata, com si de paisatges es tractés.

On anem?

La quarta generació de la família volem que Pifarré continuï evolucionant per respondre millor als nous hàbits de consum. Els nostres tres pilars són la tradició, la innovació continua, i la qualitat dels ingredients emprats.

Volem proporcional als nostres clients petits moments de dolç plaer, mitjançant receptes originals i els millors ingredients.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

Reclama aquesta fitxa

Esteu d'acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta informació ?.