L’any 1916, l’avi Pedragosa va començar a elaborar embotits en una petita tenda que hi ha al costat de les fonts termals de Caldes de Montbui. De la matança del porc derivaven tot tipus de menges crues com les botifarres i les cansalades. També es treballava les menges de calderes com els llardons i les catalanes i els embotits assecats. L’avi els portava a les muntanyes més properes on es reunien les condicions òptimes per curar l’embotit.

Gràcies a la manera de treballar els productes assecats, els cansaladers de la comarca li portaven la seva carn. Volien que els fes el mateix procés perquè veien que el producte era d’una excel·lent qualitat. Des d’aleshores, Pedragosa va donar-se a conèixer com la Llonganissa de Caldes.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa