Apassionada de la cuina i la rebosteria. De molt jove vaig iniciar estudis de Belles Arts, especialitzant-me en ceràmica i escultura, però des de fa anys he realitzat estudis de rebosteria i modelatge en sucre, acumulant una sèrie de premis en principals concursos nacionals i internacionals.

La passió per la rebosteria i el modelatge en sucre és el que ens va impulsar al maig de 2017 obrir el nostre propi atelier de pastisseria creativa d’alta qualitat al Masnou.

Oferim una àmplia selecció de productes destacant el modelatge en sucre i els pastissos en tres dimensions. Assessorament integral, tracte personalitzat i màxima qualitat en els nostres productes per crear dissenys únics.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Reclama aquesta fitxa