0% Gluten] revoluciona el món de la fleca i pastisseria per a celíacs i intolerants a altres al·lèrgens. És punt de trobada per a totes les persones que aposten per l’alimentació saludable i sense gluten, en un espai únic i inclusiu amb productes artesans, elaborats directament de cara al públic, i totalment #glutenfree.
[0% Gluten] neix com un nou concepte: un espai inclusiu, basat en establiments lliures de gluten i altres al·lèrgens com l’ou, la lactosa o llevats, amb una àmplia oferta gastronòmica que té com a base una gamma de pans molt diversa, a més magdalenes, pastissos, brioixos, pa de pessic, cookies, pizzes, focaccies, amanides, cafès, xocolates, sucs… i una infinitat d’aliments i begudes, tot sense gluten, ni additius per a la seva conservació, pensat únicament pel benestar. La cadena de franquícies representa un paradigma per a les persones amb intolerància al gluten o celíaques i també per a totes les persones amb altres intoleràncies alimentàries, a més de consolidar-se com un model de negoci únic al país, singular per comptar a cada local amb un obrador artesà a la vista del propi client, que pot observar en directe com s’elabora el producte que consumeix a la zona degustació o compra allà mateix.